

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 24.097 το προηγούμενο 24ωρο και ανέρχεται πλέον σε συνολικά 2.980.413 στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας της COVID-19, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).
Ο αριθμός των θανάτων από την COVID-19 ανήλθε σε 246 το 24ωρο που πέρασε, ανεβάζοντας σε 78.249 τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα από την νόσο που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός, σύμφωνα με τα στοιχεία του RKI.
Σχετικά Νέα
Πολωνία – Ουγγαρία: Αντιπαράθεση και ανταλλαγή σχολίων στη σύνοδο του ΝΑΤΟ για το σκάνδαλο κατασκοπείας
Σε μία ιδιαίτερα τεταμένη συγκυρία για τη συμμαχία του ΝΑΤΟ και το μέλλον της.
Πορτογαλία: Ολοκληρώνεται σήμερα η εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, με τον απερχόμενο πρωθυπουργό να εμφανίζεται ως το φαβορί
Η εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται σήμερα, δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες,.
Ουρουγουάη: Στο φτωχικό του αγρόκτημα η τέφρα του χαρισματικού «Πέπε»
Πάνω από 100.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι συμμετείχαν στην κηδεία του πρώην Προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα,.
Γαλλία: Αγωγή κατά της Τεχεράνης στο Διεθνές Δικαστήριο για κρατούμενους Γάλλους πολίτες στο Ιράν
Το Παρίσι κατέθεσε αγωγή κατά της Τεχεράνης στο ανώτατο δικαστήριο του ΟΗΕ για δύο.