

Οι γαλλικές υγειονομικές Aρχές ανακοίνωσαν σήμερα περαιτέρω πτώση των ημερήσιων θανάτων από την Covid-19 στα νοσοκομεία και ότι ο συνολικός αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία λόγω της νόσου μειώθηκε επίσης τις τελευταίες 24 ώρες.
Καταγράφηκαν 12.923 νέα κρούσματα σήμερα, υψηλότερος αριθμός σε σχέση με τον αντίστοιχο της Παρασκευής.
Καταγράφηκαν επίσης 216 θάνατοι στα νοσοκομεία το τελευταίο 24ωρο, οι οποίοι αυξάνουν σε 54.981 τον συνολικό αριθμό των θανάτων από την Covid-19 στη Γαλλία. Περισσότεροι από 26.000 ασθενείς με Covid-19 βρίσκονται τώρα στο νοσοκομείο.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/4).
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.