

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από τις τοπικές αρχές, στο αυτοκίνητο επέβαιναν «ηλικιωμένα άτομα που έχασαν τον έλεγχο, ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα».
Ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και παρέσυρε δέκα ανθρώπους, τραυματίζοντας σοβαρά τους τέσσερις από αυτούς και ελαφρά τους υπόλοιπους, στο Μπερκ-σιρ-Μερ, στη βόρεια Γαλλία, όπου διεξάγεται ένα διεθνές φεστιβάλ χαρταετών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από τις τοπικές αρχές, στο αυτοκίνητο επέβαιναν «ηλικιωμένα άτομα που έχασαν τον έλεγχο, ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα». Το όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε δέκα ανθρώπους, ενώ ένα παιδί υπέστη σοκ.
«Δεν ήταν σκόπιμο, τα στοιχεία που διαθέτουμε δείχνουν ότι επρόκειτο για ατύχημα», τόνισε η περιφέρεια σε μια ανακοίνωσή της.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Ένας νεκρός από κατάρρευση μέρους εκκλησίας στο Σεντ Λούις μετά από σφορδή καταιγίδα
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δυο ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια.
Διάσκεψη για το παλαιστινιακό από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου
Η διεθνής διάσκεψη στην οποία θα συμπροεδρεύσουν η Γαλλία και η Σαουδική Αραβία για.