

Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μαθητή σε λύκειο στη Γαλλία. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στη γαλλική πόλη Saint-Jean-de-Luz.
Όπως μετέδωσε το BBC, ο δράστης μαθητής λυκείου στη Γαλλία έσφαξε την καθηγήτρια των Ισπανικών σε σχολείο στο Saint-Jean-de-Luz, νωρίτερα την Τετάρτη (22.02.2023).
Ο τοπικός εισαγγελέας Jerome Bourrier επιβεβαίωσε την επίθεση στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι το τραγικό συμβάν έγινε μέσα στην τάξη!
Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο με τον τοπικό εισαγγελέα.
Ο μαθητής συνελήφθη.
Η άτυχη εκπαιδευτικός ήταν γύρω στα πενήντα και όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο ξεψυχούσε, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η γαλλική εφημερίδα «Sud Ouest» ανέφερε ότι ο δράστης μπήκε στην τάξη, ενώ η καθηγήτρια έκανε μάθημα και της επιτέθηκε.
Ο Γάλλος υπουργός Παιδείας πηγαίνει στο Saint-Jean-de-Luz.
Σχετικά Νέα
Πολωνία – Ουγγαρία: Αντιπαράθεση και ανταλλαγή σχολίων στη σύνοδο του ΝΑΤΟ για το σκάνδαλο κατασκοπείας
Σε μία ιδιαίτερα τεταμένη συγκυρία για τη συμμαχία του ΝΑΤΟ και το μέλλον της.
Πορτογαλία: Ολοκληρώνεται σήμερα η εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, με τον απερχόμενο πρωθυπουργό να εμφανίζεται ως το φαβορί
Η εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται σήμερα, δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες,.
Ουρουγουάη: Στο φτωχικό του αγρόκτημα η τέφρα του χαρισματικού «Πέπε»
Πάνω από 100.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι συμμετείχαν στην κηδεία του πρώην Προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα,.
Γαλλία: Αγωγή κατά της Τεχεράνης στο Διεθνές Δικαστήριο για κρατούμενους Γάλλους πολίτες στο Ιράν
Το Παρίσι κατέθεσε αγωγή κατά της Τεχεράνης στο ανώτατο δικαστήριο του ΟΗΕ για δύο.