

Μία μαύρη αγορά καυσίμων αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες στη Γαλλία, αναφέρει ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός ΒFM. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για κυκλώματα που γεμίζουν μπιτόνια με βενζίνη και στη συνέχεια τα μεταπωλούν, μέσω του διαδικτύου, σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 3 και 3,5 ευρώ το λίτρο.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, έχουν ήδη συλληφθεί για τον λόγο αυτό πέντε άτομα στην περιοχή του Κρετέιγ, στα περίχωρα του Παρισιού.
Η αστυνομία και οι δήμοι έχουν ανακοινώσει ότι απαγορεύεται στα βενζινάδικα να πωλούν βενζίνη σε μπιτόνια. Στο μεταξύ οι συνδικαλιστικές οργανώσεις CGT, FO ανακοίνωσαν σήμερα ότι συνεχίζεται η απεργία στα διυλιστήρια της TotalEnergies, η οποία άρχισε στις 27 Σεπτεμβρίου.
Σχετικά Νέα
Καλιφόρνια: Ένας νεκρός από έκρηξη μπροστά σε κλινική γονιμότητας στο Παλμ Σπρινγκς
Βόμβα πυροδοτήθηκε το Σάββατο (17/5) μπροστά σε κλινική ειδικευμένη στην ιατρικά υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στην.
ΗΠΑ: Τουλάχιστον 27 νεκροί από ισχυρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους σε Κεντάκι και Μιζούρι
Τουλάχιστον 27 άνθρωποι φέρεται να έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες να έχουν.
Eurovision 2025: Η EBU απειλεί με κυρώσεις τους σχολιαστές της Ισπανίας επειδή αναφέρθηκαν στον πόλεμο στη Γάζα
Αν και η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση, EBU, κάνει τα πάντα ώστε η Eurovision να.