

Τον τίτλο της μεγαλύτερης χρηματιστηριακής αγοράς έχασε η Γαλλία, μετά την πολιτική αναταραχή που έχει ξεσπάσει στη χώρα από την απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με το Bloomberg.
Η κίνηση του Μακρόν πυροδότησε μια πτώση που εξανέμισε περίπου 258 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση των γαλλικών επιχειρήσεων την περασμένη εβδομάδα.
Οι μετοχές της χώρας έχουν πλέον συνολική αξία περίπου 3,13 τρισ. δολαρίων, χάνοντας οριακά από το Ηνωμένο Βασίλειο με 3,18 τρισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg.
«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχουν βεβαιότητες για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες και η αγορά θα μπορούσε δυστυχώς να γίνει πιο ασταθής», δήλωσε ο διαχειριστής χαρτοφυλακίου, Αλμπέρτο Τόκιο.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Επιβάλλουν τέλη για τα κινεζικής κατασκευής πλοία στα αμερικανικά λιμάνια
Οι ΗΠΑ αποκάλυψαν πως σχεδιάζουν να επιβάλουν λιμενικά τέλη στα κινεζικά πλοία σε μια.
BofA: Το μεγάλο rotation συνεχίζεται – Ελπίζουν για Ευρώπη ακόμη οι επενδυτές
Οι προσδοκίες για την παγκόσμια ανάπτυξη υποχωρούν σε ιστορικά χαμηλά, αλλά οι ελπίδες για.
Μαγνήτης επενδύσεων τα Αμοιβαία Κεφάλαια- Εισροές 18 δισ. ευρώ από τα τέλη του 2018
Αυξάνονται οι εισροές στα αμοιβαία κεφάλαια με αποτέλεσμα το ενεργητικό τους να διαμορφώνεται στα.
Μεικτά πρόσημα στη Wall Street
Μεικτές τάσεις επικράτησαν την Πέμπτη στο χρηματιστήριο της Wall Street, με τους επενδυτές να.