

Ο θάνατος του στρατηγού Ζαν-Λουί Ζορζελέν έγινε γνωστός από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της χώρας Εμανουέλ Μακρόν.
Οάνθρωπος που ήταν επικεφαλής της ανοικοδόμησης της Παναγίας των Παρισίων μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από τρία χρόνια, έχασε τη ζωή του σε ατύχημα, ενώ έκανε πεζοπορία στα Πυρηναία.
Ο θάνατος του στρατηγού Ζαν-Λουί Ζορζελέν έγινε γνωστός από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της χώρας Εμανουέλ Μακρόν.
«Το έθνος χάνει έναν από τους σπουδαίους στρατιώτες του. Η Γαλλία, έναν από τους μεγάλους υπηρέτες της. Και η Παναγία των Παρισίων, τον αρχιτέκτονα της αναγέννησής της», έγραψε ο Μακρόν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ, επισήμως γνωστό ως Twitter.
Σχετικά Νέα
Πούτιν: Απομάκρυνε τον επικεφαλής των χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία Σαλιούκοφ
Τον αρχηγό των χερσαίων δυνάμεων, στρατηγό Όλεγκ Σαλιούκοφ, απομάκρυνε την Πέμπτη ο Πούτιν, σύμφωνα.
Τα Εμιράτα θα επενδύσουν 1,4 τρισ. δολάρια στις ΗΠΑ σε βάθος δεκαετίας
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επιβεβαίωσαν σήμερα ότι θα επενδύσουν 1,4 τρισεκ. δολάρια στις ΗΠΑ.
Ανησυχία ΗΠΑ για την κατάσταση στη Γάζα εξέφρασε ο Ρούμπιο στον Νετανιάχου
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε, αφού μίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
Β. Μακεδονία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας Άρμπεν Ταραβάρι
Ο ίδιος ανακοίνωσε πριν από τρεις ημέρες πως το κόμμα του, η «Συμμαχία για.