

Θέση για την υπόθεση σχετικά με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, πήρε ο ετεροθαλής αδερφός του μιλώντας για τις σχέσεις τους, αλλά και τα όσα ακούγονται για το όνομα της οικογένειάς τους.
«Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδερφός μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι έκανε και πως έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ότι: “Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία”. Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα. Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας. Το όνομά μας ουδέποτε είχε βγει τη δημοσιότητα. Είμαστε μία αξιοπρεπής οικογένεια από πάππου προς πάππου. Ας ερευνηθεί, κράτος υπάρχει, ας κοιτάξει να βρει την προέλευση».
Σχετικά Νέα
Θετικά μηνύματα για την εξέλιξη του θεσμού παροχής κοινωφελούς εργασίας, σύμφωνα με το υπ. Δικαιοσύνης
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η συμμετοχή των φορέων του Δημοσίου τομέα στο θεσμό της παροχής.
Νέα υποβρύχια για το Πολεμικό Ναυτικό – Πότε θα έρθουν οι καινούργιες τορπίλες
Έως τα τέλη του 2025 οι πρώτες βαρέως τύπου τορπίλες Sea Hake Mod 4.
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Παρατείνεται για δεύτερο εξάμηνο η προσωρινή κράτηση του Νίκου Ρωμανού και των άλλων τεσσάρων κατηγορούμενων
Την παράταση της προσωρινής κράτησης για ακόμη έξι μήνες του Νίκου Ρωμανού και των.
Υπ. Τουρισμού: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων
Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού, με την.