

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό έχει ο υπουργός Εξωτερικών, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Στην ατζέντα της συνάντησης βρίσκεται η ελληνοαμερικανική συμφωνία, την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική.
Απαντώντας σε ερώτηση για τη βόρεια Εύβοια, ανέφερε ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο να επιλυθούν όλα τα προβλήματα ωστόσο επισήμανε ότι η κυβέρνηση προχωρά σε ενέργειες σε συνεννόηση με ειδικούς και δασαρχεία.
Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας επισήμανε ότι από αύριο κινητές μονάδες εμβολιασμού θα βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη στη Βόρεια Ελλάδα.
Σχετικά Νέα
ΕΟΠΥΥ: Αποσύρονται οι γιατροί από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για τα ραντεβού
Αποσύρονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για.
Ν. Ταχιάος για τα Τέμπη: Δεν πανηγυρίζουμε για κανένα πόρισμα Καρώνη
Σε «σαφέστατο σχέδιο αποσταθεροποίησης, από κόμματα τα οποία υποστηρίζουν την αντισυστημικότητα και θέλουν να.
Ι. Μπούγας: Μεταρρυθμίσεις για επιτάχυνση της Δικαιοσύνης – Από 1.492 σε 650 ημέρες οι αποφάσεις ως το 2027
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με.
Π. Μαρινάκης: Μέχρι το τέλος του έτους όλα τα ΑΕΙ θα έχουν σύστημα ελεγχόμενης εισόδου
Σε μία σειρά από απορίες σε σχέση με το κυβερνητικό έργο, απάντησε ο Υφυπουργός.