

“Δεν μπορεί να είναι ένα παραπονιάρικο παιδί, να πηγαίνει στη μαμά του και να λέει “μαμά, δεν με παίζουν τα άλλα παιδάκια στο σχολείο” και να πάει η μαμά του να κάνει παράπονα στο δάσκαλο. Έπρεπε να τους αντιμετωπίσει. Απεδείχθη έλλειψη σοβαρότητας. Δεν είχε ικανότητες ηγετικές. Άλλο το να έχεις ένα επικοινωνιακό χάρισμα και άλλο το να είσαι πολιτικός ηγέτης”, επισήμανε για τον Στέφανο Κασσελάκη μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews “Newsroom” και τους Μαριλένα Γεραντώνη και Μάκη Προβατά ο Γιάννης Μαντζουράνης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του συνεδρίου του κόμματος.
Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε, ακόμη:
“Δεν ήταν μεγάλος ο αριθμός από ό,τι ενθυμούμαι, όσων δεν μπήκαν στο συνέδριο. Δεν είμαι σίγουρος. Δεν θέλω να πάρω ευθύνη. Ήταν γύρω στους 100. Αυτοί ήθελαν, ερχόμενοι μαζί με τον κ. Κασσελάκη, σώνει και καλά να μπουν μέσα. Δεν είχαν διαπίστευση και δεν μπήκανε και δημιουργήθηκαν επεισόδια”.
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.