Γ. Γκιόκας: Εδώ και τώρα μέτρα για την προστασία των κατοίκων της Αν. Αττικής και των περιουσιών τους – Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

«Για πολλές ώρες, περιοχές του Δήμου Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα ο Αυλώνας, η Μαλακάσα και η Ιπποκράτειος Πολιτεία, όπως κι άλλες περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, παραμένουν χωρίς ρεύμα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των λίγων εργαζομένων που στελεχώνουν τα αντίστοιχα συνεργεία. Τα προβλήματα αυτά έρχονται να προστεθούν στις δυσκολίες μετακίνησης», δήλωσε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας.

«Ηχιονόπτωση που σημειώθηκε, και η οποία μάλιστα είχε προβλεφθεί εδώ και μέρες, δεν μπορεί να βαφτίζεται “ακραίο” καιρικό φαινόμενο, για να κρυφτούν οι τεράστιες ελλείψεις σε επίπεδο πολιτικής προστασίας, η παράδοση κρίσιμων υποδομών σε ιδιώτες κ.λπ., για τα οποία ευθύνονται η σημερινή κυβέρνηση, οι προηγούμενες, αλλά και οι διοικήσεις περιφέρειας και δήμων», πρόσθεσε.

«Εδώ και τώρα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία των κατοίκων και των περιουσιών τους. Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και να παρθούν μέτρα, ώστε να μη δημιουργηθούν νέες διακοπές ρεύματος και νερού», κατέληξε ο κ. Γκιόκας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα