

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής σε αγροτοδασική έκταση στο Μαρτίνο του δήμου Λοκρών στη Φθιώτιδα, κοντά στα «μεταλλεία Τσούκας» σε χαμηλή βλάστηση αλλά επεκτάθηκε γρήγορα μέσα σε χαράδρα και πήρε διαστάσεις, χωρίς, ωστόσο, να απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας προσπάθησαν να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και να ελέγξουν την κατάσταση περιφερειακά, καθώς η φωτιά καίει σε δύσβατη χαράδα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να πετάξουν εναέρια μέσα.
Στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα όπως και μηχανήματα των ΟΤΑ και τη περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα επί της οδού.