

Ο Στέφανος Κασσελάκης συζήτησε με τον Κύπριο Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για το μέλλον της πολιτικής.
Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, ο Φειδίας Παναγιώτου είπε κάποια στιγμή στον Στέφανο Κασσελάκη: «Βοήθησες να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε αρνητικά, προτρέποντας μάλιστα τον Ευρωβουλευτή να διαβάσει το βιβλίο του.
«Δηλαδή λέω μ@λα@κίες» του απάντησε αυθόρμητα ο Φειδίας Παναγιώτου.
Τότε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας του είπε: «Εγώ δεν μπορώ να σε λογοκρίνω. Αλλά θα πρότεινα να χρησιμοποιείς καλύτερες λέξεις γιατί μας παρακολουθούν».
-Βοήθησες να διαλυθεί το ΣΥΡΙΖΑ
-Δεν ισχύει, να διαβάσεις το βιβλίο μου
-Άρα λέω μαλακίες;
-Να μιλάς καλύτερα, μας παρακολουθούν και σοβαροί pic.twitter.com/oYciFwYctK— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) January 23, 2025
Ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης, τόνισε για ακόμα μια φορά ότι ήταν νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «αν με είχαν αφήσει να κριθώ, θα είχα επανεκλεγεί μάλλον από την πρώτη Κυριακή».
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.