

Ελεύθερος αφέθηκε προχθές ο ισοβίτης -πρώην ιερέας των Φαρσάλων που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη κατηγορούμενος για υπεξαίρεση 3,8 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου με αφορμή την υπόθεση της μισθοδοσίας ιερέων της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.
Το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας έκανε δεκτή προχθές την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του 44χρονου ισοβίτη (σ.σ. καθαιρέθηκε από ιερέας) με τον συνήγορό του, με αφορμή το γεγονός ότι ο πρώην ιερέας έχει ήδη εκτίσει τα 8,5 έτη φυλακής και παράλληλα έχει εργαστεί την ίδια περίοδο, να αιτείται την εφαρμογή του άρθρου 94 του νέου Ποινικού Κώδικα, επικαλούμενος τα 20 έτη, την ανώτερη συγχωνευτική ποινή.
Ο πρώην ιερέας θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό η οποία έχει προσδιοριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Σχετικά Νέα
Κόρινθος: Συλλήψεις για κατοχή εκρηκτικών μηχανισμών και κροτίδων
Εκρηκτικοί μηχανισμοί και ύλες, κροτίδες, αεροβόλο όπλο και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος εντοπίστηκαν σε σπίτια.
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.