

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο σταθμό Ηράκλειο του ηλεκτρικού, όπου προληπτικά η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην εκκένωσή του. Ύστερα από έρευνες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο με συνέπεια να λήξει ο συναγερμός και ο σταθμός να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.
Είχε προηγηθεί στις 13:45 τηλεφώνημα αγνώστου στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, που προειδοποιούσε για βόμβα στο σημείο η οποία, όπως υποστήριξε, ήταν προγραμματισμένη να εκραγεί στις 14:30.
Λόγω του απειλητικού τηλεφωνήματος και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του ΤΕΕΜ ο σταθμός Ηράκλειο έκλεισε και η κυκλοφορία στη γραμμή γινόταν μεταξύ των σταθμών Πειραιάς – Νέα Ιωνία και Ειρήνη – Κηφισιά.
Σχετικά Νέα
Hellenic Train: Ομαλοποιείται σταδιακά η κυκλοφορία των δρομολογίων της Γραμμής Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα
Μονή γραμμή κυκλοφορίας μεταξύ Αφιδνών- Οινόης μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης. Ομαλοποιείται σταδιακά η.
Θεσσαλία: Πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα λεπτοσπείρωσης, υπό διερεύνηση δεκαεφτά
Συνολικά έχουν καταγραφεί το τελευταίο 24ωρο 1219 προσελεύσεις στα ΤΕΠ των μονάδων υγείας, εκ.
Κακοκαιρία Elias – Πυροσβεστική: 10.495 κλήσεις στη Θεσσαλία – 125 κλήσεις σήμερα στην Εύβοια
Σε 10.495 ανήλθαν οι κλήσεις που έχει λάβει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το Κέντρο Επιχειρήσεων.
Συναγερμός στην Κέρκυρα: Ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί μετά το θάνατο ατόμου από λεπτοσπείρωση
Μετά την πρόσφατη καταγραφή ενός θανατηφόρου κρούσματος λεπτοσπείρωσης στην Κέρκυρα και στο πλαίσιο της.