

Χρειάζεται καμπάνια ενημέρωσης υπέρ του εμβολίου. Όπως χρειάζεται και καμπάνια ενημέρωσης υπέρ της μάσκας, δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις οικονομικές και υγειονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.
Η αλήθεια είναι μία. Ακόμα και σήμερα αναζητείται σχέδιο για αυτή τη δεύτερη φάση της πανδημίας, ανέφερε η κ Γεννηματά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε το διάστημα που η πανδημία ήταν σε ύφεση.
«Σε αυτήν την τεράστια δοκιμασία για τον ελληνικό λαό, εμείς το ΚΙΝΑΛ, είμαστε δίπλα του. Δεν θα αφήσουμε αυτή η κρίση να γίνει άλλη μία ευκαιρία για τους λίγους και πρόβλημα επιβίωσης για τους πολλούς»,ανέφερε η κ. Γεννηματά.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Σχετικά Νέα
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.