Φ. Γεννηματά: Αισιόδοξοι για τη νίκη του Απ. Κατσιφάρα

Τη στήριξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα εξέφρασε και από την Πύργο της Ηλείας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ολοκληρώνοντας τη σημερινή περιοδεία της στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έχει άξιο περιφερειάρχη τον Απόστολο Κατσιφάρα, έναν άνθρωπο που προέρχεται από τα σπλάχνα της προοδευτικής παράταξης, έναν περιφερειάρχη που έχει αφήσει αποτύπωμα έργου και αποτελεσματικότητας».

Επίσης τόνισε ότι «ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος που έχει και σχέδιο και όραμα, τόσο για το σήμερα, όσο και για το αύριο της περιοχής», προσθέτοντας ότι «η Δυτική Ελλάδα αξίζει την πρόοδο, μία πρόοδο που δεν πρέπει να ανακοπεί».

«Είμαστε σήμερα όλοι εδώ για να στηρίξουμε τον Απόστολο Κατσιφάρα σε αυτόν τον αγώνα και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορεί να είναι νικηφόρος», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά, μαζί με τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργο Παπανδρέου, συμμετείχαν σε συνάντηση με στελέχη που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του διοικητηρίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Νέα