

Το ανεμόπτερο κατέληξε στη θάλασσα της Καρύστου στην Εύβοια. Πληροφορίες για μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού στην περιοχή.
Ένα ανεμόπτερο φαίνεται πως έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μπούρου στην Κάρυστο της Εύβοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr στο ανεμόπτερο επέβαιναν δυο άτομα με καταγωγή από την Τουρκία.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Καρύστου στο σημείο της πτώσης. Ωστόσο σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι δύο Τούρκοι επιβαίνοντες στο ανεμόπτερο είναι καλά στην υγεία τους και αυτή την ώρα μεταφέρονται με αυτοκίνητο του λιμεναρχείου Καρύστου στο Γενικό Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν για προληπτικούς λόγους σε εξετάσεις.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: «Φάρσα» η κατάπαυση του πυρός– Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις παραβίασαν την τριήμερη κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 9 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Χριστοφόρου μάρτυρος, Προφήτου Ησαΐα, Άγιος Νικόλαος ο νέος ο εν Βουνένοις. Τα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (09/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Βουλή: Τίμησε τον Ερυθρό Σταυρό φωταγωγώντας το κτίριό της
Η Βουλή «ντύθηκε» μέσω προτζέκτορα με το «εμβληματικό κόκκινο χρώμα» του Ερυθρού Σταυρού, όπως.