Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον Κ. Μητσοτάκη: Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του Αλ. Τσίπρα

Ανάρτηση στο twitter με την οποία εύχεται περαστικά στον γιο του Αλέξη Τσίπρα,Ορφέα, έκανε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως έγινε γνωστό βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Τσίπρα και να ξεπεράσει η οικογένεια γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε την είδηση, αναφέροντας ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά από ελαφρά συμπτώματα που εμφάνισε χθες.

«Ο κορονοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα. Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός. Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα», αναφέρει ο κ. Τσίπρας.

Σημείωσε ότι «σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα