Την ευκαιρία να δει την κόρη της στις φυλακές του Χάρεν είχε την Τετάρτη η Εύα Καϊλή.
Ηκόρη της συνοδευόμενη από τον πατέρα της ευρωβουλευτή, Αλέξανδρο, την επισκέφτηκαν στις φυλακές όπου μάλιστα οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει και πάρτι μασκέ για τα παιδιά των κρατουμένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η κόρη της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι ντύθηκε μονόκερος ενώ προς τιμήν της έγινε και ιδιαίτερη γιορτή αφού την ερχόμενη Παρασκευή η μικρή έχει τα γενέθλιά της καθώς συμπληρώνει τα 2 της χρόνια.
Σχετικά Νέα
-
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης
Με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης Magnus Brunner, στο Μέγαρο Μαξίμου θα.
-
Κρίσεις υποστρατήγων της ΕΛΑΣ: Ποιοι προάγονται, ποιοι αποστρατεύονται
Μετά την κρίση των αντιστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με τους υποστρατήγους. Συγκεκριμένα το Ανώτατο Συμβούλιο.
-
Κρίσεις στην Πυροσβεστική: Νέος υπαρχηγός ο Γιώργος Μαρκουλάκης
Ξεκίνησαν οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα για το 2025. Μετά τη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων, υπαρχηγός του.
-
Δ. Κουτσούμπας στο ΕΡΤNews: «Ο ΠτΔ επικειρώνει αντλαικές αποφάσεις των κυβερνήσεων»
«Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να είναι θεματοφύλακας αυτής της κυρίαρχης πολιτικής.