

Συναγερμό στην Αστυνομία προκάλεσαν οι ταυτόχρονοι εμπρησμοί, που εκδηλώθηκαν σε σταθμευμένα οχήματα και σε κάδους απορριμμάτων, λίγο μετά τις 8 το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, πολύ κοντά στη συμβολή με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου μάλιστα έκλεισε ο δρόμος από τις αστυνομικές δυνάμεις. Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα άτομο ως δράστη των εμπρησμών. H επιχείρηση των Αρχών οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων που ήταν οπλισμένα.
Πρόκειται για δύο άτομα κουρδικής καταγωγής τα οποία συνελήφθησαν μετά από μια επεισοδιακή καταδίωξη επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου καθώς στο όχημά τους εντοπίστηκε ένα πιστόλι τύπου Berreta. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη της ΕΡΤ, Κώστα Στάμου, οι δύο συλληφθέντες δεν συμμορφώθηκαν στον έλεγχο των αστυνομικών. Οι δύο άνδρες, που δεν εμπλέκονται στους εμπρησμούς, οδηγήθηκαν στην αστυνομία.
Αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες
Στη συμβολή της οδού Ιουλιανού με την 3ης Σεπτεμβρίου ακόμη ένα αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και με ένα σταθμευμένο όχημα στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να παρέμβει πάλι σχεδόν ταυτόχρονα για πυρκαγιές σε κάδους στην οδό Σαριπόλου, στα Εξάρχεια.
Στη Ζαΐμη ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, όπου μαζί με το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής έκανα ελέγχους για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιο υπόλειμμα εμπρηστικού μηχανισμού ή τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκαν οι πυρκαγιές. Μάλιστα, από τις φλόγες, οι οποίες έφτασαν σε ύψος αρκετών μέτρων, έχει υποστεί ζημιά και η είσοδος μιας πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιος πολίτης.
Σχετικά Νέα
Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Σύμη για παράνομα εκρηκτικά
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το διήμερο 20-21 Απριλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου και του.
Πανικός σε μπαρ στην Πάτρα: Ζήτησε να πιει τσάμπα, τον έδιωξαν και επέστρεψε με περίστροφα
Τον πανικό σκόρπισε ένας 25χρονος σε μπαρ περιοχής στην Πάτρα. Ο νεαρός απαίτησε τη.
Λουτρά Αιδηψού: Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να δίνουν «σόου» στο νερό
Μπροστά σε ένα μαγευτικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι στα Λουτρά Αιδηψού το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου..
Τραγωδία στα Χανιά: 80χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 80χρονος άνδρας την Τρίτη (22/04/2025) στο Σκονίζο του δήμου Πλατανιά στα.