Εξάρχεια: Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν στους αστυνομικούς τον «δράκο» – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί σαρώνουν τα Εξάρχεια για να εντοπίσουν τον άνδρα που μέσα σε διάστημα δύο ημερών έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και σε μια ανήλικη, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και σκέφτονται να ξεκινήσουν κι οι ίδιοι περιπολίες για τον «δράκο».

Το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου ο «δράκος» πραγματοποίησε το πρώτο του χτύπημα με στόχο ένα 13χρονο κοριτσάκι στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, ενώ δύο ημέρες αργότερα και σε διάστημα μικρότερο των 10 λεπτών επιτέθηκε σε δύο γυναίκες.

Ο άνδρας με τις αρρωστημένες διαθέσεις ακινητοποίησε την γυναίκα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο ίδιος δεν πτοήθηκε και λίγα μέτρα πιο κάτω όρμησε σε μια 27χρονη. Κι αυτή η γυναίκα κατάφερα να τον αντιμετωπίσει και να καταγγείλει τον δράστη στις αστυνομικές αρχές.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για άνδρα μετρίου αναστήματος και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Παράλληλα αναφέρουν ότι μιλάει σπαστά ελληνικά και φοράει φόρμες.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στο newsit.gr κάτοικοι της οδού Ζωοδόχου Πηγής δεν αποκλείουν να δημιουργήσουν κάποιες ομάδες που περιπολούν στην περιοχή προκειμένου να προστατεύσουν γυναίκες και μικρά παιδιά.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Το Live News φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «Δράκου των Εξαρχείων». Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα