

Περισσότερα από 67 κιλά χασίς κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, το πρωί της Τετάρτης, στην παρέβρια περιοχή των Ψαθάδων Έβρου.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, καθώς επίσης για παράνομη είσοδο στη χώρα και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας εντόπισαν τους δράστες να κατέχουν έξι σάκους με 56 συσκευασίες ακατέργαστου χασίς, συνολικού βάρους 67 κιλών και 620 γραμμαρίων με σκοπό την εξαγωγή τους στην Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου.
Οι δράστες, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.
Κατασχέθηκαν η ποσότητα ναρκωτικών και μία πλαστική βάρκα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Σχετικά Νέα
Νίκος Ορφανός: Έμαθα για τον όγκο 20 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου – Είπα δεν θα επιτρέψω να μην με αφήσει να τη δω να μεγαλώνει
Μόλις 20 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του έμαθε ο Νίκος Ορφανός.
Η παραλία κοντά στην Αθήνα με top κριτικές στο Google
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι να πλησιάζει, οι περισσότερο από εμάς έχουμε.
Ανατροπή το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία,.
Σύλληψη αρχαιοκάπηλων στη Λ. Ποσειδώνος – Βρέθηκε ένα αρχαίο νόμισμα και δύο χάλκινα αγαλματίδια
Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο ατόμων, που εμπλέκονται σε παράνομη αγοραπωλησία αρχαιοτήτων, προχώρησε το.