

Μπροστά στον ανακριτή Ορεστιάδας απολογούνται οι πέντε συνοριοφύλακες σχετικά με τις κατηγορίες που τους βαρύνουν και αφορούν αδικήματα διακίνησης μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.
Μάλιστα η απολογία τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει ξεπεράσει τις 9 ώρες, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι το βράδυ θα υπάρχει το τελικό πόρισμα εισαγγελέως και ανακριτή.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο όγκος της δικογραφίας που αριθμεί τις 2.500 σελίδες. Προφυλακιστέοι ή ελεύθεροι με εγγυήσεις και άλλους περιοριστικούς όρους είναι οι πιθανές αποφάσεις της δικαιοσύνης.
Σχετικά Νέα
Νίκος Ορφανός: Έμαθα για τον όγκο 20 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου – Είπα δεν θα επιτρέψω να μην με αφήσει να τη δω να μεγαλώνει
Μόλις 20 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του έμαθε ο Νίκος Ορφανός.
Η παραλία κοντά στην Αθήνα με top κριτικές στο Google
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι να πλησιάζει, οι περισσότερο από εμάς έχουμε.
Ανατροπή το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία,.
Σύλληψη αρχαιοκάπηλων στη Λ. Ποσειδώνος – Βρέθηκε ένα αρχαίο νόμισμα και δύο χάλκινα αγαλματίδια
Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο ατόμων, που εμπλέκονται σε παράνομη αγοραπωλησία αρχαιοτήτων, προχώρησε το.