

Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου έμαθε την έδρα του τελικού των μπαράζ του Nations League, ο νικητής του οποίου θα πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2024.
Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να προκριθεί στο Euro 2024 μέσω των προκριματικών, καθώς έπεσε σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο με αντιπάλους τη Γαλλία και την Ολλανδία.
Ωστόσο, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, η οποία είχε εξαιρετική παρουσία στα προκριματικά, θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για να πάρει το εισιτήριο για το Euro 2024. Πρόκειται για τους αγώνες του Nations League τον Μάρτιο.
Η γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στην Opap Arena στις 21 Μαρτίου. Εφόσον κερδίσει, θα προκριθεί στον τελικό, όπου δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο.
Το χειρότερο είναι ότι όπως προέκυψε από τη σημερινή (23/11) κλήρωση στη Νιόν, ο τελικός θα γίνει στην έδρα της Γεωργίας ή του Λουξεμβούργου.
Αυτό σημαίνει ότι η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro 2024 μακριά από την έδρα της στις 26 Μαρτίου.
Το Path A των playoffs
Πολωνία – Εσθονία
Ουαλία – Φινλανδία
Τελικός: Σε Ουαλία ή Φινλανδία
Το Path B των playoffs
Ισραήλ – Ισλανδία
Βοσνία – Ουκρανία
Τελικός: Σε Βοσνία ή την έδρα που θα ορίσει η Ουκρανία
Το Path C των playoffs
Γεωργία – Λουξεμβούργο
Ελλάδα – Καζακστάν
Τελικός: Σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο
Σχετικά Νέα
Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στη Μαγνησία: Η 25χρονη «εκτοξεύτηκε» από το IX
Συγκλονίζουν οι πληροφορίες σχετικά με το τραγικό δυστύχημα με θύμα μία 25χρονη κοπέλα, που σημειώθηκε.
-
Πάνω από 92 χιλιάδες οχήματα έφυγαν από την Αττική τη Μεγάλη Πέμπτη
Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στους δρόμους από την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα προς τις.
Λέσβος: Ακέφαλο πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη θάλασσα
Η σορός ενός άνδρα εντοπίσθηκε σε προχωρημένη σήψη, τις πρωινές ώρες σήμερα Μεγάλη Πέμπτη,.
Χανιά: Απόπειρα ληστείας σε βάρος 36χρονου εργάτη – Τον μαχαίρωσε δύο φορές
Θύμα ληστείας πήγε να πέσει ένας 36χρονος εργάτης στα Χανιά από έναν 46χρονο ομοεθνή.