

Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 9.30 το πρωί της Κυριακής στη Χαλυβουργία Ελλάδος στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, με θύμα έναν εργαζόμενο τη στιγμή που συντηρούσε μηχάνημα του εργοστασίου.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για έναν άνδρα 42 ετών που ανασύρθηκε νεκρός από μηχάνημα πρέσας της μεγάλης χαλυβουργικής μονάδας που εργαζόταν, την ώρα που ως συντηρητής του μηχανήματος ασχολούνταν με τη συντήρησή του.
Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η πρέσα, για άγνωστους λόγους, τέθηκε ξαφνικά σε λειτουργία και ενώ βρισκόταν κάτω από το μηχάνημα, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί.
Ενημερώθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.
Σχετικά Νέα
Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Πλούσιο παρελθόν βίας & επιθέσεων με ρίζες στη «Χρυσή Αυγή»
Πλούσιο παρελθόν βίας είχε η Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, με αρκετές περιπτώσεις επιθέσεων και στο.
Πυροβολισμοί στον Κολωνό – 17χρονος τραυματίας
Ένας 17 ετών Ρομά τραυματίστηκε από όπλο σε επεισόδιο με πυροβολισμούς επί της οδού.
Βραβείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος»: Ύψιστη Τιμή στον Ελληνισμό της Κωνσταντινουπόλεως
Το Βραβείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος», θεσπισμένο από την PeopleCert με την ευγενή άδεια και.
Επιχείρηση διάσωσης 34 μεταναστών νότια της Γαύδου
Στη διάσωση 34 παράτυπων μεταναστών προχώρησαν δυνάμεις της Frontex νότια της Γαύδου. Η διάσωση.