

Tι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ούτε λέξη πίσω δεν παίρνω γι αυτά που είπα στην κυρία Συρεγγέλα, ανέφερε σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην προχθεσινή παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.
Όπως είπε ο κ. Πολάκης, «η πρόβα τζενεράλε του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Εργασίας και της ΝΔ για το πέταγμα, εκτός ασφαλιστικής κάλυψης στη συνταγογράφηση φαρμάκων και στην διενέργεια εξετάσεων στις δημόσιες δομές, απέτυχε οικτρά. Όπως είχα πει από το πρώτο βράδυ, ουσιαστικά αυτό, που έκαναν προχθές και έγινε η όλη ιστορία, ήτανε να δώσουν χαρακτηριστικά μη ενεργού ΑΜΚΑ, σε όλους τους ανασφάλιστους πολίτες. Έτσι έβγαλαν εκτός της δυνατότητας να συνταγογραφούν αυτοί οι συμπολίτες μας φάρμακα ή εξετάσεις και από τους γιατρούς των δημοσίων δομών υγείας».
Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, «με το τσουνάμι που ξεσηκώθηκε από τις αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα, ειδικά μετά την παρέμβασή μου στην βραδινή εκπομπή στο Attica, αναγκάστηκαν σαν τους λαδωμένους ποντικούς, να το πάρουν πίσω. Οπότε, ούτε λέξη πίσω δεν παίρνω γι αυτά που είπα στην κυρία Συρεγγέλα, η οποία μίλαγε πάνω μου, με αγενέστατο τρόπο, για να μη με αφήσει να μιλήσω, και η οποία δεν ήξερε το αντικείμενο καν γιατί κουβεντιάζαμε. Αλλά της είχαν δώσει εντολή: Μην αφήσεις τον Πολάκη να μιλήσει» υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σχολιάζοντας την αναβολή της κοινοβουλευτικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, «που θα όριζε πρόεδρο και δύο αντιπρόεδρους, στην Αρχή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής» ο κ. Πολάκης είπε ότι αυτό συνέβη στη μία ή ώρα τη νύχτα, πιθανότατα, επειδή υπήρξε αντίδραση βουλευτών της ΝΔ, καθώς η κυρία Φουντεδάκη, που προτεινόταν πρόεδρος, ήταν αντιπρόεδρος την περίοδο που ήμασταν εμείς κυβέρνηση, είτε επειδή (η κυρία Φουντεδάκη) ήταν μία εκ των συντακτών του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
«Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε, το καταγγέλλουμε και θεωρούμε ότι άμεσα πρέπει να υπάρξει καινούργια ηγεσία στην εθνική Αρχή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, προκειμένου να αλλάξει ρότα από αυτά που έκανε ο προηγούμενος επικεφαλής της, κ. Βραχνής”, είπε.
Σχετικά Νέα
Σοφία Τουντούρη για Γιάνη Βαρουφάκη: Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί του πυροδότησαν κύμα σεξιστικών επιθέσεων στο διαδίκτυο
Απειλές και σεξιστικές επιθέσεις εναντίον της στο διαδίκτυο καταγγέλλει η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη μετά.
Πρόταση ΠΑΣΟΚ για προανακριτική: Ζητά παραπομπή Καραμανλή και τριών υφυπουργών για κακούργημα
Έτοιμη έχει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη και.
Αντιδράσεις από τους βουλευτές της ΝΔ για τους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
Στο επίκεντρο της συζήτησης, που είχαν νωρίτερα σήμερα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής ο.
ΕΟΠΥΥ: Αποσύρονται οι γιατροί από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για τα ραντεβού
Αποσύρονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για.