

Δεν αποδέχεται η Ουγγαρία τα κριτήρια για το κράτος δικαίου στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο ταμείο της για την ανάκαμψη από τον κορονοϊό, όπως δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.
Το ζήτημα των πολιτικών κανόνων για τον σεβασμό του κράτους δικαίου θα πρέπει να εξεταστεί χωριστά, επέμεινε ο Ούγγρος πρωθυπουργός
Ο ίδιος πρόσθεσε, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, πως η διευκρινιστική δήλωση που προσαρτήθηκε στους κανονισμούς, η οποία έκανε υψηλόβαθμό μέλος της πολωνικής κυβέρνησης να πει πως η Πολωνία μπορεί να δεχθεί το πακέτο, είναι απαράδεκτη για τη Βουδαπέστη.
Εν αναμονή της απόφασης για τα Χριστούγεννα
Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας θα αποφασίσει τη Δευτέρα αν οι ισχύοντες περιορισμοί για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του κορονοϊού θα πρέπει να παραταθούν στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων.
Ο Ορμπάν πρόσθεσε πως ιατρικοί εμπειρογνώμονες τάσσονται σταθερά κατά οποιασδήποτε χαλάρωσης των περιορισμών. Η Ουγγαρία ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, 182 νέους θανάτους από Covid-19, αριθμός που είναι μακράν ο μεγαλύτερος από την έναρξη της πανδημίας.
Σχετικά Νέα
Reuters: Το Ισραήλ δεν αποκλείει την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Το Ισραήλ δεν αποκλείει την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν τους επόμενους μήνες,.
Ιταλία: «Ανταλλαγή απόψεων επί της διεθνούς κατάστασης» στη συνάντηση Βανς με τον πρωθυπουργό του Βατικανού
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς συναντήθηκε, σήμερα στο Βατικανό, με τον πρωθυπουργό της.
Dubai Chocolate: Παγκόσμια έλλειψη στα φιστίκια, εκτοξεύτηκε η τιμή τους
Σύμφωνα με τους Financial Times, η φρενίτιδα που εκρατεί για την σοκολάτα του Ντουμπάι.
Adolescence: H σειρά φαινόμενο στις 10 δημοφιλέστερες όλων των εποχών του Netflix
Από την πρώτη στιγμή της προβολής της, η βρετανική σειρά «Adolescence» δεν καθήλωσε απλώς.