

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν.
Αντικείμενο της συνομιλίας του ήταν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με τον Νίκο Δένδια να επισημαίνει σε ανάρτησή του ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αναδείχτηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας.
Αναλυτικά αναφέρει: «Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Secretary Lloyd Austin @SecDef.
Συζητήσαμε για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας. Αναδείχτηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας».
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.