

Tη συμπαράστασή του, αλλά και τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να συμβάλει με κάθε μέσο, ώστε το Ελληνικό Νοσοκομείο “Βαλουκλή” στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από πυρκαγιά, να αναγεννηθεί ξανά εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.
Κατά την συνομιλία τους ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι η καταστροφή του νοσοκομείου από την πυρκαγιά αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την ελληνική ομογένεια. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες.
Επίσης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Τούρκο ομόλογο του για το μέγεθος της ζημιών, αλλά και για την κατάσταση της υγείας των ασθενών που απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις, προκειμένου να σωθούν από τις πύρινες φλόγες.
Ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ευχαρίστησε τον Κώστα Μπακογιάννη για το άμεσο και έμπρακτο ενδιαφέρον του, καθώς και για την ετοιμότητα συνδρομής του Δήμου της Αθήνας με στόχο την ανακατασκευή του ιστορικού νοσοκομείου.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.