

Επιχείρηση για την εκκένωση χώρου στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο που τελούσε υπό κατάληψη, πραγματοποιήθηκε το πρωί από την αστυνομία.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, της Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι) καθώς και ομάδες της ΔΙ.ΑΣ., ΔΡΑΣΗ και Ο.Π.Κ.Ε.
Ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές, ενώ, παράλληλα με την επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέδραμαν τις αρμόδιες υπηρεσίες που πραγματοποίησαν εργασίες αποκατάστασης.
Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σχετικά Νέα
Καρδίτσα: Προφυλακιστέος ο 24χρονος που κατηγορείται για βιασμό και βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του
Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε ο 24χρονος Καρδιτσιώτης, τον οποίο κατήγγειλε.
Θάνατος 56χρονου στον Βιολογικό Καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου, το μεσημέρι της.
ΑΑΔΕ: Διετές λουκέτο σε πέντε πρατήρια καυσίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Διακοπή τροφοδοσίας σε 24
Σε διετή σφράγιση πέντε πρατηρίων καυσίμων σε Αττική και Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές.
ΣτΕ: Να εξομοιωθούν τα όρια αποχώρησης των στρατιωτικών δικαστών από την υπηρεσία με τους υπόλοιπoυς δικαστές
Αναγκαία είναι, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας, η έκδοση νόμου προκειμένου να εφαρμοστεί.