

Ένταση με έναν τραυματία και χρήση χημικών σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων του επισιτισμού και του τουρισμού έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ομάδα εργαζομένων επιχείρησε να εισέλθει στο υπουργείο Εργασίας και απωθήθηκε από την αστυνομία. Οι δύο προσαχθέντες κατά τα επεισόδια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγινε ρίψη δακρυγόνων και χημικών, ενώ το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ έκαναν χρήση γκλοπ.
Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό πραγματοποιούσαν στάση εργασίας ωτ ις 4 το απόγευμα διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις με υποχρεωτική εφαρμογή και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους του κλάδου.
Σχετικά Νέα
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.
Αποκαλυπτήρια αυστηρότερων μέτρων για την ασφάλεια των ΑΕΙ – Σχέδιο για ελεγχόμενη πρόσβαση, πειθαρχικό πλαίσιο και νέες κυρώσεις
Την υποχρεωτική κατάθεση σχεδίων ασφαλείας από όλα τα Πανεπιστήμια έως τα τέλη Ιουλίου και.