

Βρέθηκε ο ηλικιωμένος άντρας που αγνοείτο τις τελευταίες ώρες μετά από πτώση του σε χαράδρα κοντά στον Φτερόλακκα Παρνασσού. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.
Όπως αναφέρει το lamiareport, πυροσβέστες από την Αμφίκλεια και από την 7η ΕΜΑΚ, αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκαν μέχρι να βρεθεί ο ηλικιωμένος, ο οποίος μάλιστα είχε ΄και παλαιότερα ατύχημα στο βουνό.
Ο άντρας βρέθηκε λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ πεσμένος σε δύσβατη χαράδρα και χτυπημένος με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Για τον απεγκλωβισμό του επενέβη η ειδική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.