Έντι Ράμα: Προεκλογική φιέστα με ομιλία και χορούς στο Γαλάτσι

Στο «κλειστό» γήπεδο του Γαλατσίου θα κάνει τελικά τη φιέστα του ο Έντι Ράμα και όχι στο Christmas Theater που είναι δίπλα κι είχε ζητήσει αρχικά, σύμφωνα με το Star Channel.

Είχε προηγηθεί πραγματικό «θρίλερ» καθώς η αλβανική πλευρά ήθελε: Την πλατεία Κοτζιά, την πλατεία Συντάγματος και την κεντρική αίθουσα του ΣΕΦ. Επιλογές που η κυβέρνηση απέρριψε. Οι Αλβανοί απέρριψαν από την πλευρά τους την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του ΣΕΦ, επειδή χωράει το πολύ 850 άτομα.

Για την αποτροπή εντάσεων, από άτομα που πιθανότατα θα θελήσουν να κάνουν αντι-συγκέντρωση έξω από το σημείο όπου θα μιλήσει ο Ράμα, η αστυνομία όταν ενημερωθεί επισήμως για την τοποθεσία, θα πάρει αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Τα Αλβανικά ΜΜΕ αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τις δυσκολίες που προέκυψαν ως τώρα, για τις τοποθεσίες που ζήτησε ο Ράμα. «Είτε χαλάει η στέγη, είτε δεν έχει ασφάλεια, είτε χαλάνε τα φώτα και την τελευταία στιγμή ακυρώνεται» ανέφερε Αλβανός δημοσιογράφος.

Το παρασκήνιο της προετοιμασίας για την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα μετέδωσε ακόμα το Star. Όπως ανέφερε, στενός συνεργάτης του Έντι Ράμα θα φτάσει τις επόμενες ώρες στη χώρα μας, έχοντας συγκεκριμένο ρόλο.

Πρόκειται για πρόσωπο που προέρχεται από τη μειονότητα και θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες της ομιλίας του Ράμα στο κλειστό του Γαλατσίου, έχοντας τον ρόλο των επαφών με Αλβανούς που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, ενώ μέχρι χθες βρίσκονταν στην Αθήνα οι δύο πιο στενοί συνεργάτες του Ράμα για την εύρεση χώρου, όπου εκτιμάται ότι θα συγκεντρωθούν ως και 6.000 Αλβανοί.

Η «γιορτή» θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, με χορούς και τραγούδια. Μάλιστα θα έρθουν στην Ελλάδα και γνωστοί Αλβανοί καλλιτέχνες συμμετέχοντας στην εκδήλωση που θα κάνει ο Πρωθυπουργός της χώρας τους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα