

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διέταξε να εξαπολυθεί «εντατική επιχείρηση εναντίον κέντρων τρομοκρατίας» στη Δυτική Όχθη, μετά τις εκρήξεις σε σταθμευμένα και άδεια λεωφορεία σε περιοχή κοντά στο Τελ Αβίβ χθες Πέμπτη που η αστυνομία απέδωσε σε «τρομοκρατικές» ενέργειες.
Οι υπηρεσίες του κ. Νετανιάχου ανέφεραν μέσω X ότι, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση στην οποία προέδρευσε με παρόντες τον υπουργό Άμυνας, τον αρχηγό του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας, τον διευθυντή της Σιν Μπετ (αντικατασκοπεία/εσωτερική ασφάλεια) και τον αρχηγό της αστυνομίας, ο πρωθυπουργός διέταξε τον στρατό να διεξαγάγει «εντατική επιχείρηση εναντίον κέντρων τρομοκρατίας στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια» και την αστυνομία και τη Σιν Μπετ να εντείνουν την «προληπτική δραστηριότητα για την αποτροπή περαιτέρω επιθέσεων σε ισραηλινές πόλεις».
Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε χθες βράδυ εκρήξεις σε τρία σταθμευμένα λεωφορεία καθώς και την εξουδετέρωση άλλων δυο εκρηκτικών μηχανισμών. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.
Σχετικά Νέα
Βόρεια Κορέα: «Η εμπλοκή μας στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας ήταν δικαιολογημένη»
Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η εμπλοκή της Βόρειας Κορέας στον.
Μεξικό: 29 ανήλικοι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ αντιπάλων καρτέλ
Τουλάχιστον 39 ανήλικοι δολοφονήθηκαν και 97 αγνοούνται στο δυτικό Μεξικό, στον πόλεμο που έχει.
Μερτς, Στάρμερ, Μακρόν και Τουσκ μεταβαίνουν στο Κίεβο – Καλούν τη Ρωσία να αποδεχθεί «πλήρη και άνευ όρων 30ήμερη εκεχειρία»
Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελενσκι είχε ανακοινώσει ότι θα διοργανώνει στο.