

Την Παρασκευή 20 Μαΐου το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας θα εκδώσει την απόφασή του για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.
Κατά τη σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων με τους γονείς της Ελένης να αντιδρούν έντονα όταν άρχισε να αναπτύσσει τα επιχειρήματά του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής. Οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν από την αίθουσα μέχρι να ηρεμήσουν.
Η Πρόεδρος του δικαστηρίου όταν ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις ρώτησε τους κατηγορούμενους αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν κατά τις απολογίες τους.
«Κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω» είπε ο Ροδίτης κατηγορούμενος.
Προέδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;
Κατηγορούμενος: Όχι
Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος από την πλευρά του είπε: «Οπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω, ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτόβουλοι, να αγαπάνε την οικογένεια τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».
Πρωτόδικα οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της κοπέλας και επιπλέον 15 κάθειρξη για τον ομαδικό βιασμό της.
Σχετικά Νέα
Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία
Η επικράτηση βορείων ανέμων στην χώρα κατά τις επόμενες ημέρες θα έχει ως αποτέλεσμα.
Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του
Συγκινεί η κόρη του Μανώλη Καντάρη 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του στο κέντρο.
Βόλος: Ταλαιπωρία για 97 επιβάτες του πλοίου «Superstar» που έπαθε βλάβη έξω από το λιμάνι
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Superstar» έξω από το λιμάνι του Βόλου,.
Νότια Κέρκυρα: Παραιτήθηκε ο δήμαρχος υπό το βάρος του ανεπίλυτου προβλήματος της λειψυδρίας
Την παραίτησή του λόγω αδυναμίας επίλυσης του σοβαρού προβλήματος της λειψυδρίας στη Νότια Κέρκυρα.