

Αναμένεται να ξεπεράσουμε, σήμερα, για ακόμα μία φορά, τους 100.000 εμβολιασμούς, ενώ το 23,7% των Ελλήνων έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, τόνισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας.
Επίσης, όπως είπε ο υπουργός, σήμερα ανοίγουν κι άλλα ραντεβού -πάνω από 400.000- με τα εμβόλια της Pfizer, της Johnson & Johnson και της Moderna, ενώ από αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 25 -29 χρόνων για τα τρία παραπάνω εμβόλια.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης 34 μεταναστών νότια της Γαύδου
Στη διάσωση 34 παράτυπων μεταναστών προχώρησαν δυνάμεις της Frontex νότια της Γαύδου. Η διάσωση.
Μ. Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της αλαζονείας και της διαφθοράς» – Τα «επικοινωνιακά τρικ» και τα «απανωτά σκάνδαλα»
Σε νέες καταγγελίες για «επικοινωνιακά τρικ» της κυβέρνησης προκειμένου να φύγουν τα φώτα από.
Μετρό Θεσσαλονίκης: Δύο συρμοί ακινητοποιημένοι στην ίδια γραμμή και σε απόσταση 20 μέτρων – Τι λένε πηγές της εταιρείας για το βίντεο στο TikTok
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε τα τελευταία 24ωρα στο Μετρό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον σταθμό «Ευκλείδης», όταν.
Μύκονος: Aστυνομικοί ξυλοκόπησαν διαβητικό επειδή τον πέρασαν για… τοξικομανή
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 45χρονος επιχειρηματίας στη Μύκονο. Όπως.