

Εμπρηστική επίθεση από τέσσερις ένοπλους σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αργυρούπολη, προκαλώντας καταστροφές, αλλά και αναστάτωση, καθώς χρειάστηκε να εκκενωθούν τα διαμερίσματα πάνω από το βενζινάδικο, για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, γύρω στις 4 τα ξημερώματα, τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, έφτασαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο τριώροφου κτηρίου και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Στη συνέχεια, ένας από αυτούς, άδειασε στο χώρο ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά.
Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ ο υπάλληλος κάλεσε την Πυροσβεστική. Η πυρκαγιά σβήστηκε λίγο αργότερα, αλλά από τις φλόγες το πρατήριο καταστράφηκε. Οι κάτοικοι των διαμερισμάτων πάνω από το πρατήριο απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Για τον εμπρησμό γίνεται έρευνα από την Αστυνομία, που εκτός των άλλων εξετάζει το ενδεχόμενο εκβίασης προς τον ιδιοκτήτη, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
Σχετικά Νέα
Καλλιθέα: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία σε πυλωτή
Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα,.
Άγιος Παΐσιος: Η σταύρωση προηγείται πάντοτε της αναστάσεως και φέρνει νίκη
Όσοι πέρασαν πρώτα από την Σταύρωση και αναστήθηκαν πνευματικά, ζουν την πασχαλινή χαρά. «Πάσχα,.
Οι Mυροφόρες στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου
Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή.
Kέρκυρα: Το έθιμο του τεχνητού σεισμού στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων
Το Πάσχα γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη στην Κέρκυρα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο νησί των Φαιάκων είναι.