

Η Γαλλία δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα εκείνων των ευρωπαϊκών χωρών που επιβάλλουν lockdown σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους κατά της Covid-19 λόγω της επιτυχίας του μέτρου του υγειονομικού πάσου που έχει θέσει σε εφαρμογή η γαλλική κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, δήλωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
Η Ευρώπη έχει γίνει ξανά το επίκεντρο της πανδημίας, ωθώντας ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και της Αυστρίας, να επαναφέρουν περιορισμούς ενόψει των Χριστουγέννων και προκαλώντας συζητήσεις για το αν τα εμβόλια από μόνα τους επαρκούν για να τιθασεύσουν τον ιό.
«Εκείνες οι χώρες που επιβάλλουν lockdown στους ανεμβολίαστους είναι εκείνες που δεν έχουν θέσει σε εφαρμογή το (υγειονομικό) πάσο. Συνεπώς, αυτό το μέτρο δεν είναι απαραίτητο στη Γαλλία», δήλωσε ο Μακρόν στην εφημερίδα La Voix du Nord σε συνέντευξή του που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.
Στην Ευρώπη η “σκυτάλη” της αβεβαιότητας – Πτώση στις αγορές, με το βλέμμα στα “μέτωπα” Τραμπ
Με πτωτικές διαθέσεις επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια από τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η.