

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα πως είναι έτοιμος να συνεχίσει τον διάλογο με τη Μόσχα και τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, με σκοπό τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
“Υπάρχει αβεβαιότητα” παραδέχθηκε ο Μακρόν στο τηλεοπτικό δίκτυο M6, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο η Ρωσία να χρησιμοποιήσει “μη αποδεκτά” όπλα ή να εξαπολύσει επίθεση σε άλλες γειτονικές χώρες.
Μιλώντας για τις προσεχείς συναντήσεις κορυφής μεταξύ των ηγετών της Δύσης στις Βρυξέλλες, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε: “Εμείς, οι Γάλλοι και οι Ευρωπαίοι, θα κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε αυτόν τον πόλεμο χωρίς να εμπλακούμε σε αυτόν”.
Σχετικά Νέα
Στην Αίγυπτο αντιπροσωπεία της Χαμάς για να συζητήσει «νέες ιδέες» για εκεχειρία
Αντιπροσωπεία της Χαμάς είναι καθ’ οδόν προς το Κάιρο για να συζητήσει με τους.
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.