Έλληνας περιγράφει το λοκντάουν στη Σανγκάη: «Αφήνουν φαγητό έξω από το σπίτι, μας επιτηρούν ρομπότ» – Συγκρούσεις στους δρόμους

Ο καθηγητής ψηφιακής διοίκησης Γιώργος Καπογιάννης μίλησε για το πως βιώνει το lockdown στη Σανγκάη με την οικογένεια και το 9 μηνών παιδί του.

ΟΓιώργος Καπογιάννης μίλησε στην ΕΡΤ για το πως βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του τον εγκλεισμό στο σπίτι και μιλά για τους περιοριστικούς όρους που έχουν τεθεί στους κατοίκους.

Επί 25 ημέρες βρίσκονται κλεισμένοι στο διαμέρισμα με τη σύζυγο και το 9 μηνών παιδί του, αναφέρει και δηλώνει ψύχραιμα ότι είναι άγνωστο πόση διάρκεια θα έχει το lockdown.

«Ξεκινήσαμε με αυτοαπομόνωση, μετά είχαμε έξοδο ανά 48ωρο. Είμαστε τυχεροί γιατί είχαμε τέσσερις ημέρες για να προετοιμαστούμε πριν από το lockdown και να προμηθευτούμε τα αναγκαία αγαθά αφού έχουμε και παιδάκι μηνών», είπε ο κ. Καπογιάννης.

«Οι κάτοικοι στην άλλη πλευρά του ποταμού δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα», πρόσθεσε και εξήγησε ότι υπάρχει δυνατότητα ανεφοδιασμού on line.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα