

Άλλαξαν τα ονόματα των υποψηφίων που επικράτησαν σε δυο έδρες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός Βουλής δυο σημαντικά στελέχη του κόμματος.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα με καταμετρημένο το 95,77% των ενσωματωμένων σταυρών (826 / 867 ΕΤ), στην Ά Αθηνών που κρατούσε επί χρόνια ο Κώστας Σκανδαλίδης αναλαμβάνει πλέον ο Παύλος Γερουλάνος, καθώς έλαβε 7.973, έναντι 6.226 του πρώτου.
Παρομοίως, με καταμετρημένο το 93,76% των ενσωματωμένων σταυρών (917 / 978 ΕΤ), στο Βόρειο τομέα Αθηνών ο Ανδρέας Λοβέρδος λαμβάνει 8.968 ψήφους έναντι 10.611 της Ελένης Αποστολάκη, με αποτέλεσμα να μην εκλέγεται.
Σχετικά Νέα
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.