Εκπροσώπηση της Βουλής των Ελλήνων σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές εργασίες

Κατά το διάστημα από 24 Μαρτίου έως 1 Απριλίου, η Βουλή των Ελλήνων θα συμμετάσχει σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές εργασίες με τις ακόλουθες αντιπροσωπείες βουλευτών:

Στη συνάντηση της ad hoc Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα, 25-26 Μαρτίου 2019, θα λάβει μέρος ο βουλευτής κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης.

Στην αποστολή παρατηρητών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, στο Κίεβο, στις προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας της 31ης Μαρτίου 2019, θα συμμετάσχουν οι βουλεύτριες –μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην εν λόγω κοινοβουλευτική συνέλευση– κυρίες Αναστασία Γκαρά και Μαρία Θελερίτη.

Ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Δουζίνας, θα μεταβεί στα Σκόπια ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση να συμμετάσχει ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο FON των Σκοπίων σε συνεργασία με το γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, κ. Nikola Dimitrov.

Σχετικά Νέα