

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παίρνει το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς «κλείδωσε» η υποψηφιότητα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες
Ο υφυπουργός Άμυνας, το όνομα του οποίου ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ώρες για τη θέση του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, στη μεγάλυτερη Περιφέρεια της χώρας, μετέβη στο Μαξίμου, το απόγευμα της Κυριακής επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας.
Το Σάββατο, η επίσκεψη του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου στο Μαξίμου, και η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, δημιούργησε αρχικά την εντύπωση, ότι αυτός είναι το πρόσωπο που προκρίνεται για τη θέση.
Ωστόσο τα σχετικά σενάρια έκλεισε ο ίδιος την Κυριακή ανακοινώνοντας πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας, βγάζοντας το όνομά του από την κούρσα των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής.
Σχετικά Νέα
Επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν-To μπαράζ αεροπορικών επιδρομών
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Ινδίας και Πακιστάν, με εκατέρωθεν πλήγματα σε στρατιωτικές βάσεις των δύο.
Γιατί βαθαίνει η κρίση στην αντιπολίτευση;
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αποτυγχάνουν εντυπωσιακά να βρουν βηματισμούς. Δεν πρόκειται απλώς για μία.
Το «πιστεύω» του νέου Πάπα και η παλιά διαμάχη με Τραμπ και Βανς
Ο νέος Πάπας Λέων o 14ος, κάλεσε στην πρώτη του Λειτουργία στο Βατικανό την Καθολική Εκκλησία να αντιμετωπίσει.
Τρία νέα ψηφιακά εργαλεία στην φαρέτρα της ΑΑΔΕ για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής
Τρία νέα ψηφιακά «όπλα» προσθέτει στη φαρέτρα της η ΑΑΔΕ, ενισχύοντας τη στρατηγική της.