

Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα ΚΤΕΛ Κηφισού, το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διενεργήθηκαν 200 έλεγχοι οχημάτων ταξί και οδηγών, ενώ βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων 8 για στέρηση ειδικής άδειας ταξί και 9 για μη χρήση ταξιμέτρου.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος που διώκεται στην Κύπρο για διακεκριμένη κλοπή με λεία 500.000 ευρώ
Ένας 43χρονος Έλληνας συνελήφθη σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των κυπριακών αρχών, με την κατηγορία.
Αναβλήθηκε η δίκη του 34χρονου που χαστούκισε ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Αναβλήθηκε για 26 Ιουνίου η δίκη του 34χρονου που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια του κυλικείου.
Τιμήθηκε στην Τρίπολη η ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
H ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τιμήθηκε στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής.
Κύθνος: Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σκάφος του 50χρονος αλιέας
Άσχημη κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 50χρονου ψαρά η τύχη του οποίου αγνοούταν από χθες. Ειδικότερα,.