

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Φλώρινας από το χθεσινό φονικό σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν ένας 31χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές που δέχθηκε από 32χρονο χωρίς να ανταλλάξουν καν κουβέντα.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.
Η αδερφή του 32χρονου δράστη σε αποκλειστική δήλωση στην ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και από την οικογένεια του αδερφού της κοπέλας για την οποία έγινε το έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία ήταν η ερωτική αντιζηλία, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει ομολογήσει τι του όπλισε το χέρι και μαχαίρωσε πισώπλατα τον άτυχο άνδρα. Ο φίλος του 31χρονου, ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση, νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στη χειρουργική κλινική του γενικού νοσοκομείου Φλώρινας.
πηγή:ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Όλυμπος: Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε η γυναίκα που αγνοούνταν
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, σε δυσπρόσιτο σημείο του Ολύμπου, η γυναίκα που αγνοούνταν..
Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Σύμη για παράνομα εκρηκτικά
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το διήμερο 20-21 Απριλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου και του.
Πανικός σε μπαρ στην Πάτρα: Ζήτησε να πιει τσάμπα, τον έδιωξαν και επέστρεψε με περίστροφα
Τον πανικό σκόρπισε ένας 25χρονος σε μπαρ περιοχής στην Πάτρα. Ο νεαρός απαίτησε τη.
Λουτρά Αιδηψού: Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να δίνουν «σόου» στο νερό
Μπροστά σε ένα μαγευτικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι στα Λουτρά Αιδηψού το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου..