

Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας να εφαρμόζονται από το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού, ωστόσο υπάρχουν εκείνοι που αψηφούν την απόφαση παρά την ασφυκτική πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας.
Μια τέτοια περίπτωση ανυπακοής στους κανόνες αντιμετώπισε η ΕΛΑΣ στην Πάτρα. Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκεύης, άνδρες της ελληνικής αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο σε γυμναστήριο που λειτουργούσε παράνομα στο κέντρο της Πάτρας.
Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο χώρο του γυμναστηρίου και εντόπισαν 12 άτομα τα οποία βρισκόντουσαν στο χώρο, με ορισμένα από αυτά να έχουν καταφύγει στην ταράτσα του κτιρίου προσπαθώντας να αποφύγουν την σύλληψη.
Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου μαζί με τα άτομα που βρέθηκαν στο χώρο προσήχθησαν και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα.
Σχετικά Νέα
Πρεμιέρα εξετάσεων για τα λύκεια
Αρχίζουν αύριο οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα λύκεια της επικράτειας. Πιο αναλυτικά, οι.
Λειψυδρία: Στην 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα ως προς τον κίνδυνο ανεπάρκειας νερού
Στην 19η θέση παγκοσμίως ως προς τον κίνδυνο εμφάνισης λειψυδρίας βρίσκεται η χώρα μας,.
Φωτιά κοντά στα διόδια της Ελευσίνας
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου στο.
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια
Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ σημειώθηκε, το πρωί της Κυριακής (18/5), στην Εύβοια. Σύμφωνα με.