

Ένας έφηβος στο Καζακστάν, φορώντας μια πλαστική μάσκα με απειλητική όψη, τραυμάτισε νωρίτερα σήμερα τρεις συμμαθητές του με τσεκούρι σε σχολείο της πόλης Πετροπαβλόσκ, στο βόρειο Καζακστάν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η αστυνομία συνέλαβε τον μαθητή, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους είναι σταθερή ενώ ένας τρίτος πήρε εξιτήριο αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.
Ο έφηβος “όρμησε στον διάδρομο κραδαίνοντας το τσεκούρι και επιτιθέμενος στους μαθητές”, έγραψε η τοπική ειδησεογραφική σελίδα Petropavlovsk News επικαλούμενη έναν αυτόπτη μάρτυρα.
“Στόχευσε στην καρδιά ενός αγοριού. Το αγόρι έβαλε μπροστά τα χέρια του για να προστατευθεί”, είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, ένας άλλος μαθητής.
Τέτοιου είδους βίαιες επιθέσεις είναι σπάνιο φαινόμενο στα σχολεία αυτής της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας παρότι το μπούλινγκ και η βία από συμμορίες είναι γνωστά ζητήματα.
Σχετικά Νέα
Μήνυμα Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι: Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έστειλε χθες Παρασκευή νέο μήνυμα προς τους ηγέτες της.
Γερμανία: Απεβίωσε η Μάργκοτ Φριντλέντερ σε ηλικία 103 ετών
Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 9/5, το βράδυ σε ηλικία 103 ετών η.
Βόρεια Κορέα: «Η εμπλοκή μας στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας ήταν δικαιολογημένη»
Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η εμπλοκή της Βόρειας Κορέας στον.