Εφιάλτης για 30χρονη στην Καλλιθέα – Συγκλονίζει ο σύζυγός της: «Της επιτέθηκε, την έδεσε με μια ζώνη στο λαιμό και την πέταξε κάτω»

Στιγμές τρόμου έζησε μια 30χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. Την ώρα που επέστρεφε στο διαμέρισμα της ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες που είχαν προηγουμένως εισβάλει σε αυτό.

Οι διαρρήκτες την έδεσαν με μία ζώνη, τη φίμωσαν για να μη φωνάζει και την απείλησαν ζητώντας να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα τα λεφτά της.

Αφού έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό», άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα που υπήρχαν και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την γυναίκα δεμένη στο πάτωμα.

Ο σύζυγος της 30χρονης, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, περιέγραψε την εφιάλτη που έζησε η γυναίκα. Οπως υποστήριξε, ο ληστής την έδεσε με μια ζώνη από το λαιμό και την έσερνε στο πάτωμα στην προσπάθειά του να μάθει που έχει κρυμμένα χρήματα.

«Της επιτέθηκε, την έδεσε με μια ζώνη στο λαιμό και την πέταξε κάτω. Έχει γρατζουνιές, έχει μώλωπες, έχει μελανιές και τα λοιπά. Τη ζώνη τη βρήκε προφανώς απο κάποιο συρτάρι, από εμένα. Της την έδεσε στο λαιμό, δεν ξέρω αν τη χτύπησε και την έδεσε μετά. Αν της έκλεισε το στόμα, την έδεσε και μετά τη χτύπησε δεν το ξέρω. Τη βρήκε η αστυνομία με τη ζώνη ξάπλα, λιπόθυμη, με τη ζώνη στο λαιμό τυλιγμένη γύρω της και το παντελόνι σχεδόν κατεβασμένο και σκισμένο», είπε ο σύζυγος της 30χρονης.

Όπως τόνισε, αυτό που έσωσε τη σύζυγό του από τα χέρια του αδίστακτου ληστή ήταν ένα τηλεφώνημα που της έκανε όταν έμπαινε στο διαμέρισμα.

«9 παρά τέταρτο, από πριν, της χτύπαγαν τα κουδούνια, την ξύπνησαν και έκαναν πως είναι από την ΔΕΗ. Δεν τους άνοιξε από κάτω. Σηκώθηκε 9.05 για να πάει στο σούπερ μάρκετ, έφυγε από το σπίτι. Δεν κλείδωσε, απλά τράβηξε την πόρτα. Γύρισε 9.30. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι η πόρτα είναι κάπως περίεργη, κάπως ψιλοανοιχτή. Εκείνη τη στιγμή δεν προλαβαίνουμε να πούμε κάτι και ακούω φωνές. ‘Ασε με, άσε με, τι κάνεις;’. Οπότε εκείνη τη στιγμή τον είδε να μπαίνει μέσα».

Αν ο ίδιος δεν ειδοποιούσε την αστυνομία η 30χρονη θα κινδύνευε με χειρότερα.

«Ευτυχώς που μιλάγαμε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα και πρόλαβα να ειδοποιήσω την αστυνομία. Τη χτύπησε με ένα τηγάνι στο κεφάλι, κρατούσε λογικά και ένα μαχαίρι γιατί το μαχαίρι ήταν πεταμένο στο πάτωμα. Δεν ξέρω αν τη χτύπησε με τα χέρια του. Έχει ένα σωρό γρατζουνιές. Δεν φαίνεται να έχει χτυπήματα από τύπου μπουνιές ή κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο σύζυγος της 30χρονης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα