

Στην παράταση των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, για την παρέμβασή της στην Ουκρανίας, για άλλους έξι μήνες προχώρησε την Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Οι κυρώσεις της ΕΕ πλήττουν τους τομείς της ενέργειας, των χρηματοοικονομικών και των οπλικών συστημάτων της Ρωσίας, με αφορμή τον ρόλο που διαδραμάτισε η Μόσχα στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Σημειώνεται ότι η ΕΕ παρατείνει για πολλοστή φορά τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας καθώς το Κρεμλίνο έχει δεσμευτεί να την επιστρέψει τη χερσόνησο της Κριμαίας στο Κίεβο.
Όπως ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, οι κυρώσεις θα παραταθούν επίσημα έως τις 31 Ιουλίου 2021, ενώ οι ηγέτες της ΕΕ θα επανεξετάσουν την παράταση ή όχι των κυρώσεων εκ νέου τον Ιούνιο.
Σχετικά Νέα
Τουλάχιστον 24 νεκροί από βομβαρδισμό του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
Ισραηλινός αεροπορικός βομβαρδισμός στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιους σε καταυλισμό σκηνών όπου.
FBI: «Τρομοκρατική» ενέργεια η επίθεση σε κλινική στην Καλιφόρνια
Η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία ανέφερε χθες Σάββατο ότι διενεργεί έρευνα για την έκρηξη με.
Ο στρατός του Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη, όπου.
Λιβύη: Νέα διαδήλωση με αίτημα να εγκαταλείψει την εξουσία ο πρωθυπουργός Ντμπάιμπα
Περίπου πεντακόσιοι Λίβυοι βγήκαν στον δρόμο χθες Σάββατο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, απαιτώντας να.